:: Maalij ::

Tawaquf Sementara
Kemaafan Musafir pohonkan kerana sudah lama tak update laman syabab mungkin kerana kesibukan yang musafir lalui baru-baru ini.Eemm kalau nak diceritakan sebenarnya banyak je peristiwa yang berlaku untuk Musafir ceritakan tapi seperti yang MUsdafir katakana tadi masa menghambat Musafir untuk bercerita mengenai peristiwa itu.
Antaranya ada Muktamar Sanawi PMRAM, Spring camp& KPIPM CUP,Muhasabah Separuh Penggal baru-baru ini ditambah pula ada sahabat Musafir yang menikah lagi Arrrgghhh.. Semakinlah tertekan batin ini.hehehehe..…Ikutkan hati nak sahaja Musafir ceritakan semua tapi masa tak mengizinkan .Selepas Musafir kan berehat seketika untuk memberi tumpuan pada Imtihan yang kan tiba..Banyak sangat khilafnya tapi yang paling sohih 14 april ni ada Imtihan Syafawi.Doakanlah untuk Musafir ye.
InsyaAllah selepas tamat Imtihan Musafir akan kembali semula dalam arena BLOGGER ni ye!!!Nantikanlah ye sambil doakan Musafir dan ahli keluarga Musafir sentiasa dipermudahkan segala urusan ..

1 comment:

eja said...

DAKU DAN KEHIDUPAN...
Detik waktu yang berlalu mengajarku erti hidup yg berliku-liku,saat ku rebah,longlai dan kaku membuat diriku tabah mengikis kesilapan lalu.Dalam celahan rentetan sisa2 semalam.ku teruskn perjuangan walaupun kadang-kala kelam,meneroka kehidupan yang bermacam ragam,adakalanya indah,adakalanya membangkitkan perasaan geram.siapa yg sudi memahami?Dikau?Daku?Dia?Mereka?tanyalah pada hati,apa mahunya?tanyalah pada akal,apakatanya?Hidup ini mesti diteruskan..walau apa pun kata mereka,dia atau sesiapa,jadilah diri sendiri yg penuh pengertian,Apalah ertinya hidup jika tidak mengertikan.